

הלל ישראל
הלל ישראל הינו ארגון חברתי שמטרתו להעמיק את תחושת שייכותם של סטודנטיות וסטודנטים ישראלים לעם היהודי, מתוך תפיסת עולם פלורליסטית. הלל ישראל מעודד סטודנטים וסטודנטיות לחקור את הקשר האישי שלהם לעם היהודי, תוך חשיפה למגוון רחב של זהויות וקהילות יהודיות בארץ ובעולם.
הלל ישראל פועל בשבעה מרכזים באוניברסיטאות ומכללות ברחבי הארץ ומהווה את המרכז הישראלי של הלל העולמי - ארגון הסטודנטים היהודים הגדול והוותיק בעולם, הפועל במעל 550 קמפוסים במגוון מדינות.
צוות הלל
האנשים שמאחורי החזון והעשייה.
צוות ניהול מרכזים
נגה ברנר סמיה

מנכ"לית הלל ישראל
בעברה הייתה נגה מנכ"לית עמותת קולדור, סמנכ"לית ומנ הלת קשרי חוץ ופיתוח בבינ"ה. נגה בעלת תואר שני בחינוך יהודי, הוסמכה לרבנות מבית המדרש לרבנות ישראלית ופעילה בתחום ההתחדשות היהודית בתל מונד. נגה הצטרפה להלל ישראל ב2019.
אסתר אברמוביץ

סגנית נשיא, חוויות ישראל
אסתר החלה את הקריירה בהלל בארה"ב והיא עובדת בהלל ישראל מ1990. היא עבדה עם סטודנטים מנהיגים, השתתפה במצעד החיים בפולין, נסעה פעמים רבות לחמ"ע ופגשה למעלה מ1,500 קבוצות של תגלית – הלל. לאסתר תואר ראשון בלימודי יהדות ושני בעבודה סוציאלית
גרייס בקר
